Ronaldo heeft zichzelf in een geweldige vorm gehouden
نوشته شده توسط : Hency

Napoli heeft de Spaanse spits Fernando Llorente getekend, die eind vorig seizoen Tottenham verliet. Llorente met een Napoli  voetbalshirts, 34, sloot zich aan bij Spurs in 2017 en scoorde het vitale uit-doelpunt in hun kwartfinale overwinning Champions League in Manchester City vorig seizoen. Daarvoor bracht hij een jaar door in Swansea City om hen te helpen degradatie van de Premier League in 2016-17 te voorkomen.

Chiellini's afwezigheid van de startende XI om zaterdag tegenover Napoli te staan, was al een grote tegenvaller. Dit waren de naaste rivalen van de kampioen: het team dat in drie van de afgelopen vier seizoenen als tweede eindigde. Juventus was zich nog aan het aanpassen aan het leven onder een nieuwe manager, Maurizio Sarri, die zijn plaats op de zijlijn niet kon innemen nadat hij in het voorseizoen longontsteking had opgelopen.

Op zaterdagavond botsten Juventus en Napoli in Turijn in een vrij ongelooflijke wedstrijd. De wedstrijd leek voorbij na 62 minuten toen Cristiano Ronaldo met een goedkope voetbalshirts de stand op 3-0 bracht, na doelpunten in de eerste helft van Danilo en Gonzalo Higuain. De vijfvoudige winnaar van Ballon d'Or heeft zichzelf gedurende zijn hele carrière in topvorm gehouden en heeft hem in staat gesteld om meer dan tien jaar een van de beste ter wereld te blijven.